dizigom

1899 1. Sezon 8. Bölüm

The Key
1899 1. Sezon 8. Bölüm Türkçe altyazılı orijinal dilinde yabancı dizi izle, 1899 1. Sezon 8. Bölüm ücretsiz mobil dizi izle. 1899 1. Sezon 8. Bölüm hakkında yorum yapabilirsiniz.
×
Listelerim (0)
  • Henüz bir liste oluşturmadınız.
Ses Sorunu ×

Android Cihazlarda Ses Sorunu Çözümü

1Dizinin Konuşma sesleri gelmiyor sadece müzik sesleri geliyor ise, cızırtı vb. sorun yaşıyorsanız. Uygulama marketinden Firefox isimli uygulamayı indirip sitemize o uyguluma ile giriş yapın.

2 Son güncellemelerini almayan android cihazlarda codec ses problemi yaşanıyor özellikle bu sorunu yaşayanlar firefox uygulamasını indirip bu sorunu çözebilir.

3 Sık sık tarayıcı geçmişinizi, çerezlerinizi temizleyin.

Bölümü beğendiniz mi?
1899 1899 1. Sezon 8. Bölüm
1899
Dizinin Sayfasına Git
Sezonun Diğer Bölümleri
1. Sezon 8. Bölüm
Yorumlar 25 Yorum

Yorum yazmak için giriş yapmanız gerekiyor. Üyelik tamamen ücretsiz.

Üye ol.
  • helen_stewartKayıtlı Üye

    kafamda şu an ne anladın Yurdagül caliyo


    61

    1

  • GamzesizKayıtlı Üye

    Sadece insanları şaşırtmaya odaklandıkları için oldukça sıkıcı bir yapım olmuş. hala bilim kurgu izleyip şaşıran varsa bilim kurgudan anlamıyor popüler dizi izliyordur.bunla darkı kıyaslamak darka hakaret. ömrümden 8 saat boşa gitti keşke uyusaydım o saatleri.


    18

    20

  • saykurtKayıtlı Üye

    Lan ne sezondu be, sonunun böyle olmasını beklemiyordum ama güzel oldu. Bakalım 2. sezonda neler olacak


    24

    0

Yorumlar spoiler içerebilir, yine de görüntülemek ister misiniz ?

  • byzkcygtKayıtlı Üye

    Bir şey anladıysam arap olayım


    0

    0
    Cevap yazmak için üye ol.
  • Nuray ErgünKayıtlı Üye

    Kadın gerçekliğe döndü, simülasyon sonlandırıldı ama geride bi sürü cevapsız soru kaldı. Baba da hapsolmuş ise neden ısrarla kızının aynı simülasyonu tekrar tekrar yaşamasını istedi? Simülasyonun yaratılma amacını yeterince iyi açıklamadılar. Söylediklerine göre çocukla alakalı bir şey. Ama diğer insanlar nasıl bu hayatta kalma oyununa katılmayı kabul ettiler? Yolcuların ortak özelliği hep başkalarının sahip oldukları hayatı isteyen tiplerdi. Acaba onları farklı vaatlerle mi ikna ettiler?


    5

    0
    Cevap yazmak için üye ol.
  • KbrnrKayıtlı Üye

    2.sezon gelecek ama bu sefer gelecekte olacak. 2099


    0

    1
    Cevap yazmak için üye ol.
  • KbrnrKayıtlı Üye

    İlk üç dört bölüm olaylar tam anlaşılmadığı için sıkıcı gibiydi ama sonra zevkli olmaya başladı. Ben kadını kaptanla shiplemiştim yaa. Danielle hiç yakışmıyorlar kadın onun yanında yaşlı duruyor. Beyin yakan orijinal bir diziydi. 2.sezonu merakla bekliyorum.


    2

    5
    Cevap yazmak için üye ol.
  • simulatifseyirciKayıtlı Üye

    Spoiler içeren alan

    2.sezonun 2099 adıyla olacağına dair bir fikir edindim. Önce gemi ve deniz temasında yazılmış kod simülasyonu daha sonra da uzay ve uzay gemisi temasında işlenecek sezon olduğunu düşünüyorum. Baran Bo Odar, seyir keyfi mükemmel dizilerin yönetmeni.

    2

    1
    Cevap yazmak için üye ol.
  • wiuo777Kayıtlı Üye

    inception but not with dreams, with realities…


    1

    0
    Cevap yazmak için üye ol.
  • Hayalet08Kayıtlı Üye

    Ben diziyi beğendim mi beğenmedim mi bilmiyorum. Konu güzel. İşleyiş güzel. Oyunculukların daha iyi olabileceğini çok kez düşündüm. Sanki oyuncuların sesleri sonradan eklenmiş gibiydi ve açıkçası beni rahatsız etti. Dizinin son bölümüne gelirsek, benim için ilk 7 bölüm çok çok iyiydi. Son bölüm sayesinde tamamen beğendim diyemiyorum. Açıkçası konuyu bağladıkları yer benim çok hoşuma gitmedi. Eğer 2. sezon çok iyi kurgulanırsa benim gibi sonundan çok da tatmin olmayanların 2. sezonda beğenebileceğini düşünüyorum. Diğer sezonu büyük umutlarla beklemekteyim.


    2

    0
    Cevap yazmak için üye ol.
  • kahveseverkediiKayıtlı Üye

    Öncelikle gerçekten güzel ve kaliteli bir diziydi.

    Spoiler içeren alan

    Dizinin ilk birkaç bölümü, geminin Şeytan Üçgeni tarzı paranormal bir olayın içinde sıkışmış olabileceğini ve devamlı aynı olayların yaşadığını düşünmüştüm. Tekrar eden senaryoların yaşandığı konusunda doğru tahminde bulunsam dahi, olayın simülasyon sonucu gerçekleştiğini, ilerleyen birkaç bölüm sonucunda kavrayabildim. Burada kullanılan eşyaların bir kısmının eskiye nazaran yeni teknoloji ürünler olması ve gemiyi kontrol eden asıl beynin gerçekte beyin nöronlarını andırması, ve ayrıca paranormal bir olayın dizi için basit kaçacağını düşünmem ilk beş bölüm için olayın bir kısmını anlamamda etkili oldu.
    Çocuğun, Maura’yı gördüğü sahnede ona sarılması ise oğlu olduğunu düşünmeme, sonradan dahil olan adamın ise, eşi yahut abisi olduğunu düşünmeme ancak Abisi olma ihtimalinin, geçmişine dair yalnızca abisini hatırlarken diğer yandan yüzünü de hatırlaması gerektiğini düşündüğüm için abisi olma ihtimalini eleyerek eşi olduğunu düşünmeme neden oldu . Simülasyonun gemide gerçekleşmesi nedeniyle oğlunu gemide kaybeden bir annenin belki de yorgun olan zihnine gerçeği hatırlatmaya çalışıp belki de ölümünü kabul ettirmeye çalışan ( diğer yolcuların yaşadıklarını atlatmaları için yapılan bir tedavidir derken, yakın bir tahmin de bulunmam rağmen (geminin tercih edilme nedeninin yine, yüzen bir uzay gemisi içinde oldukları için kullanıldığını anladım) , oğlunun ölmüş yahut ölümüne engel olmak için yapılmış bir tür arayış olup olmadığını anlayamadım . Cevap eğer cocugu ölümden kurtarmak ise simülasyonda nasıl bir anahtar aradıklarını kavrayamadım. Bu yüzden her birinin benzer travmalar yaşadıklarını düşünecek olursak, yardımcı karakterler de bir ölüm üzerine gemide bulunduklarına göre, bir kaybı geri almanın ya da zihni bundan kurtarmanın yolu aranıyor düşüncesi ağır basıyor. Ölü ancak simülasyonda annesi için yaşayan bir çocuk.. belki de oğlunu bulmak için asıl gerçekliği arayan bir kadın.
    Son bölüm gerçekten harikaydı, babasının yönettiği bir simülasyon içinde olduklarını düşünürken abisinin, babasını da hapsettiğini ve muhtemelen 2099 yılına dönüldüğü durumun da simülasyon olduğunu, eşinin ise yine Maura’ya dışardan yardım edeceğini göreceğimiz bir simülasyon olacak, bence yani .
    Evet bir dizi izleyip, izlerken kendimi Sherlock sandığıma göre, bir diğer diziye geçme vakti gelmiş demektir.

    1

    0
    Cevap yazmak için üye ol.
    • kahveseverkediiKayıtlı Üye

      Spoiler içeren alan

      Ayrıca dizi ilk dört beş bölümde sonuna dair açık vermiş olsa dahi, bir sonraki sezonun merakını dindirmemek için açık noktalar bırakmış.
      Bilim kurgu dizi ve filmlerinin genel olarak sonları aynı bu dizide olduğu gibi, dışardan yönetilen simülasyonlara dayanıyor ancak ilerleyen bölümlerde de konuyu buradan öteye taşıyacaklarını sanmıyorum. Evet çoğu kişi ‘bu dünya gerçek dünya değilse, gördüğümüz gerçeklik gerçek midir ‘ diye düşünüyordur ancak buna cevabı ikinci sezonda gerçek dünyaya hoşgeldin yanıtı ne kadar mantıklı açıklayacak göreceğiz. Çoğu diziye nazaran gerçekten kaliteli ancak tamamen özgün diyemeyiz.

      0

      0
      Cevap yazmak için üye ol.
  • buselikKayıtlı Üye

    Spoiler içeren alan

    ağzım açık kaldı, bi yarım saat kadar, okyanustan kurtulmaya çalışırken uzayda kaldı şaka gibi, hiç böyle beklemiyordum
    ama çok beğendim.. Daniel’cim seni özleyeceğim büyük ihtimal gerçekte ölü 🙁

    1

    0
    Cevap yazmak için üye ol.
  • Özgür AkayKayıtlı Üye

    Spoiler içeren alan

    Meğer gemi bir Uzay gemisiymiş.
    Cok güzel zevkle izlediğim öngörülmez harika bir dizi idi.
    Admin teşekkürler.

    0

    0
    Cevap yazmak için üye ol.
1 2 3
Reklamı Kapat